Monday, 27 June 2011

Segmen: Aku Seorang Blogger

Nak join click SINI
Assalamualaikum..
Thanks to Ila sbb suka sangat kan tag aku benda2 camni..dh lama xlayan benda camni bila start blog baru ni..malas sbnrnya tambah lak ngan banyak keja..lagipun ramai yang tak tau blog aku ni sbb ni adalah second blog aku selepas first blog aku tu..aku terpaksa delete..actually ok gak buat camni..at least kita leh kongsi kenapa kita buat blog ni..

5 SEBAB kenapa aku jadi BLOGGER!! (jenuh nk pikir walaupun 5 sebab je dia suh bagi haha)

  1. First time join blog  ni sebab syok tgk membe2 share everything pasal life diaorg nthen capture gambar2 n post kat blog..share segala aktiviti apa yg diaorg buat walaupun bg sesetengah pihak just nk kata nk menunjuk-nunjuk pasal aktiviti diaorg..tp bg aku blog ni leh tahu apa yg kita buat.
  2. Aku sukakan alam semulajadi..so aku nk share pasal gunung ganang dan alam semulajadi yg aku pernah explore dan share artikel apa yg berkaitan dengan semulajadi. Di samping itu juga, aku suka gak share benda2 ilmiah dlm ruangan blog aku.
  3. Nak tambahkan pengalaman dari cara penulisan memandangkan penulisan aku skrg dh tunggang langgang..kalau ikutkan masa sekolah dulu aku jenis yg suka bidang penulisan..segala kata puitis pn dah tak tau hahaha..
  4. Bila aku tgk blog RedMummy ni..aku sgt teruja dengan pendapatan sampingan yang dia dapat..dia pn start dari blogspot gak..dengan blog jgk la dia famous..dia just share ngan pembaca blog pn dengan aktiviti harian dia dan addicted dia dengan warna merah..masuk tv3 la..uishhhh dengan cara ni pn leh glamour tp aku tak nak glamour tp kalau nk menjana pendapatan tu bole la..
  5. Bole keep in touch ngan kawan2 lama..yg dh lama menghilangkan diri..dpt share balik apa yg diaorg buat skrg..ada yg buat cokelat, buat kek dan jual kain2 dan shawl pn ada..
Ada banyak lagi kenapa aku suka jadi blogger walaupun blog lama aku tu dh lupus dh hahaha..ini la yg terbaru..

aku nk tag kawan2 aku ni..sila la yek

11 comments:

Muhamad Syafiq said...

thanks join ! :D

Roslaily Saad said...

thanks jgk..hehe

namzahs said...

dah jawap dalam hati.. hihihi

A M E ! said...

hey there . ;)

ame singgah dari Blog Muhamad Syafiq . good luck ya and happy blogging . jemput singgah blog ame ya .

ohh , have a nice day ahead ya ! :D

Roslaily Saad said...

hai..

thanks singgah!! ok i follow u..jgn lupa follow sy ye

atieza said...

arrrggghhh..!!!

kenapa gua jugak yg kena tag??
cessss..

hahaha.. :p

A N E F F said...

tahniah sbb tersenarai dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger ^^,

AM singgah dari blog Muhammad Syafiq :)
keep on blogging !
jemput la singgah blog AM kalau free :D

A M E ! said...

hello !

ame singgah lagi dari blog Muhammad Syafiq . tahniah ya kamu tersenarai juga dalam top 20 Segmen Aku Seorang Blogger . good luck ya !

have a great day ahead . :D

Roslaily Saad said...

hehe thanks ANEFF and AME..nnt sy singgah blog korg.. tahniah utk korg

Aku DaN SeSuAtU said...

rosmoss caya lah nama kita dua naik top 20..

kertas80gsm said...

Roslaily Saad ! Tahniah. tersenarai top ten dalam SEGMEN Aku Seorang Blogger. Semoga sukses selalu :)

jangan lupe melawat kertas80gsm juga ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...