Thursday, 29 September 2011

Segmen l Jom tambah follower

Click sini nak join jom!!
Assalamualaikum..

Dah lama tak join segmen. Banyak sangat keja so tak sempat nk update blog. Ni pun sebab dok selalu baca blog Puan Ila Omar la. Hopefully ramai follower kat blog aku ni walaupun aku jarang2 nak update tapi still gak nak update. Bagi yang mengunjung terima kasih banyak2.

10 comments:

IMANSHAH said...

dtg jenguk dari segmen yg sama

jom follow saya follow awak

http://www.abgshah.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
nice blog..hehe..suke3 !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

sj said...

salam kenal ...singgh cni dr segmen cik lulu .. nk nek vespa jom singgh blog sj .. vroommmm

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

Jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

Aku DaN SeSuAtU said...

bagus2

Ana Adni Collection said...

Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

ana-adni-collection.blogspot.com

http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

tq dear...

Marina said...

marina jalan2 sini dari segmen lulu... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

zareliqa afiqa said...

Datang merangkak dari segmen lulu^^
Sory lambat serbu.huhu=.=
Salam kenal yea :D
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

BaBYy ZoNe said...

dtg dr segmen yg sama..
dah follow dah..
jemput ke blog yer..
http://babyy-zone.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...